HTML

The Storry of the Anubis Dinasty

Warhammer 40k Rogue Trader játék Stakara szektorának történeteiröl pár mondatban leirom hogy mi történik...

Címkék

Az ismeretlen Cruiser

Khensu 2011.11.19. 17:02

A Titán átépítése után Ghost úgy érezte, hogy hosszabb zavartalan utazáshoz nem lesz elegendő az üzemanyag, sűrűn kéne vissza térni az ismert világok közé feltölteni a hajót, igy elindult a Sekhmet ismert trade csoportjait végig kérdezni, hogy nincs-e eladó hajó, illetve a nagyobb hajógyárakat is végigjárja, hátha talál egy felújításra váró hajót, amit el is adnának neki.

Végigjárt két nagy trade házat, akiknél nem tudott hajót venni, de nem adta fel, elindult a legközelebbi hajógyárhoz, ami a Machine Cult bolygója volt. Lorien hatalmas gyáraiban megállás nélkül ment az új hajók gyártása a Cult flottáiba, de Ghost kérésére felújítottak neki egy kis tradert, a Lightning Storm-ot.

Drakonis alszektorba való visszautazás közben váratlan szerencse érte a Titán legénységét, egy a warpban sodródó hajó. A hatalmas cruiser félbe volt törve, de még tartalmazhatott használható részeket, amiket Ghost és társai meg akartak kaparintani.

Miután kihozták a warpból a hajóroncsot, egy csapattal átmentek, és túlélők után kutattak. Nem is kellet sok idő, mire találkoztak az első emberekkel. A hajó legénysége két részre volt szakadva, az erősen mutálódott, agymosott lojalistákra, és a szabadgondolkodású démon kultistákra. Az első lakórészhez érve nehézségek árán, de legyőzték az első démont, majd áthozattak több csapatot, hogy legyen kipucolva a teljes hajó minél gyorsabban. A seregek hamar végigrohamozták a hatalmas folyósokat. A hajó kitisztítása után a hajtómű volt az egyetlen olyan alkatrész, amit érdemes volt kibontani a hajóból, amit a közeli trade bázison be is szereltek a Titán-ba.

Címkék: game sci fi rpg 40k warhammer rouge trader

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anubis-storry.blog.hu/api/trackback/id/tr485425798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása