HTML

The Storry of the Anubis Dinasty

Warhammer 40k Rogue Trader játék Stakara szektorának történeteiröl pár mondatban leirom hogy mi történik...

Címkék

A hajóroncs

Khensu 2011.12.21. 22:04

Ghost, miután leszállította a kért ágyút, kapott egy ajánlatot: kérhet bármit, amit csak akar, és a technikusok valamilyen módon megpróbálják teljesíteni a kérést.

Nem is gondolkodott sokat az ambiciózus kapitány, megkérte a tech papokat hogy építsenek neki egy űrbázist, amit lehet vontatni a warpon át mindig oda, ahol az a leginkább hasznos lehet. A technikusok egy hónapot kértek Ghost-tól, majd előrukkoltak egy ötlettel: a nem túl távoli tiltott régióban, amit Arae néven is emlegetnek néha, pihen egy hatalmas hajó roncsa, amit át tudnának építeni a kéréseknek megfelelően bázissá, melyhez a trade hajóra szereltek egy bontó kart, hogy ki tudják szabadítani a roncsok közül azt az egyet, ami a feladathoz kell.

A kapitány nem is várt semmire, nekiindult a felszerelés után, és a roncs koordinátái felé vette útját. Az út a megszokottnál kicsivel rázósabb volt, de megérkeztek, és ahogy közeledtek a helyhez, a navigátor jelezte, hogy warphasadékok nehezítik az utat a roncshoz és valamiféle élőlények siklanak a warpban.

Érzékelve a veszélyeket óvatosan, kerülve a feltűnést és a hasadékokat szerencsésen a roncshoz ért mind a három hajó, ahol is megkezdték a műveleteket, de hamarosan védelmi állást kellett felvenniük, amikor is a warpból előtörő hatalmas, hal-szerű bestiák a valós térben feléjük vették az irányt.

A hajók három rohamot vertek vissza, ami után a halak végre eltűntek, de végső támadásuk során Ghost egy trófeára is szert tett, mégpedig egy ép és egy törött fogra. Begyűjtés után újra nekiindult a három hajó és elvontatták a hatalmas roncsot vissza a tudósokhoz, majd indultak is tovább egy megfelelő helyet keresni a bázisnak, ahol is először le lesz téve.

Címkék: game sci fi rpg 40k warhammer rouge trader

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anubis-storry.blog.hu/api/trackback/id/tr955425796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása