HTML

The Storry of the Anubis Dinasty

Warhammer 40k Rogue Trader játék Stakara szektorának történeteiröl pár mondatban leirom hogy mi történik...

Címkék

A kezdet

Khensu 2011.10.19. 10:32


Stakara szektor az Imperium galaktikus keleti felén található, nem messze a Tau birodalomtól. A legtöbb másik szektorhoz képest igen nagy területen terül el, sok lakott bolygóval. Ezen szektor Sekhmet nevű alszektorának Morak rendszerében kezdődik a kis történetünk, mely a két lakható bolygó Planetery Lordjának kastélyában a fagyos Hive világ fellegei közt indul. A dicső Anubis dinasztia érdemelte ki ennek a gazdag rendszernek a kormányzási jogát, igy nagy befolyással bírnak a környéken. Lord Anubis Michael a dinasztia vezetője kiküldi második fiát arra a küldetésre, amire másik két testvére is menni fog. 

Anubis Ghost apja parancsára kiválaszt, egyet a dinasztia számtalan hajói közül mellyel neki indulhat az ismert és ismeretlen területeknek. Első feladata viszont szerezni legénységet, amiben Lily legkedvesebb húga segítséget nyújt neki, ahogy a hajó felszerelésében is. Lily mint elsőtiszt segéli testvérét az útjuk során. Nincs olyan hajó, ami elvezetné magát az űrben, hát még a warpban, így szerencséjére Ghost-nak egy feltörekvőben lévő Navigátor család felajánlja szolgálatait két testvére kíséretében.  Giovan Francesco Boccaccini az ifju navigátor vette át a hajón a fő navigátori posztot. 

A cruiser méretű trade hajó egy ősi típus, még a nagy crusadek idejében épülhetett. A család nevét viseli, Anubis Titan. Emberek toborzása és a hajó feltöltése után elindult hosszas pihenés után a monstrum, első útja a közeli forge világra vitte, ahol is a vezetők, Lord Anubis emberei jó utat kívántak és itt kapta meg Ghost leendő főorvosát Holt-ot és testőrét Lomjoka-t, és a szemfüles kapitány rögtön üzletet szimatolt, igy információt szerzet a távoli Sekhmet rendszerből majd visszatért áruért, amit jó pénzért tovább is adott Sekhmeten. Az információ szerzés közben még megállt a közeli Tran rendszerben a Navy fő flottabázisánál ahol is technikusokat fogadott fel és kompetensebb tiszteket. Bolt az új főtechnikus is itt jött a hajóra, aki mindig is szerette az ilyen régi monstrumokat.

Sekhmet a rendszer fő központja, ahol is Ghost egy kisebb rendezvényt tartott tradereknek és nemeseknek, ahol is egy embert elvásárolt az egyik tradertől. Ez az ember egy igen jól informált tanácsadó volt, ami miatt a tradert birtokló nemes veszteségesebben tudott kereskedni így Ghost ellen propaganda háborút indított, melynek hatására Ghostnak mihamarabb vissza kellet térnie Sekhmetre és megbeszélni az ügyet a nemessel, de Sekhmetre nem mehet csakúgy le senki, így Inkvizítor Maximusszal üzletet kötött, hogy lejöhet a bolygóra az ő meghívása végett, viszont cserébe egy szállítmányt kell eljutatnia innen a távoli Stonegate rendszer bolygójára. A nemessel való tárgyalás nem ment olyan jól, mint akarta, így kihívta párbajra, amit mindkét fél megbízott harcossal végeztetett, a nemesnek egy erős férfi volt az ember, míg Ghost a testőrét Lomjoka-t küldte a ringbe, mint kiderült életre-halálra ment a harc, elsőnek egy egylövetű pisztollyal majd késsel közelharcban. Sajna Lomjoka vesztet és meghalt, de csodával határos módon sikerült még visszahozni a halálból, de agyának felét le kellet cserélni mivel a kés a fejébe fúródva akkora kárt okozott, hogy más megoldás nem maradt. A vesztés azt is jelentette, hogy Ghost fele profitját a helyi üzletéből a nemesnek volt kényszerű adni, és hogy visszaszolgáltatta a nemes emberét.

Címkék: game sci fi rpg 40k warhammer rouge trader

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anubis-storry.blog.hu/api/trackback/id/tr65425802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása