HTML

The Storry of the Anubis Dinasty

Warhammer 40k Rogue Trader játék Stakara szektorának történeteiröl pár mondatban leirom hogy mi történik...

Címkék

T'au Birodalom (Tan'Maru Sept)

Khensu 2011.11.19. 15:20

Dinax rendszer szívében további átalakításokat hajtanak végre a hajón, amiben segítséget nyújt egy ismeretlen, aki nélkül nem egyhamar kerültek volna sorra. Az idegen csak egy kéréssel fordult Ghost-hoz, mégpedig hogy vigye el őt a saját rendszerébe, Vanlora-ba.

Ghost segítséget nyújtott a technikusnak és elvitte a kért helyre, ahol is a forge legfőbb vezetője egy küldetéssel várta a fiatal kalandozót. A küldetés egyszerűnek hangzott, elmenni és elhozni egy Tau gépezetet a Tau birodalom egyik trade bázisáról épségben. A szóban forgó gép egy XV-88-as páncél. Ghost el is vállalta a küldetést, főleg mivel a jutalom igen nagy volt. A páncélért cserébe a Titánt felújítják, és újra szervezik a rendszereit, hogy több hely legyen rajta.

A csapat elindul Miridas rendszerbe, a legközelebbi ismert Tau által uralt részhez. Miridas lakói barátságosan fogadták az Anubis dinasztia hajóját, és a bolygó körül keringő kereskedelemi bázisra meg is hívták tárgyalni Ghost-ot. A jobb kapcsolat érdekében és a baráti szándékot bemutatandó elsőként elküldték a csapatot, hogy Ure rendszer templom bolygójáról hozzanak egy Emperor szobrot a helyi emberi lakosoknak, akik még mindig hisznek az Emperorban.

Ghost és társai a Titán fedélzetén el is mentek Ure világára, ahol egy kisebb konfliktus megoldása után megmentették a saját teremtményeitől a kőfaragót, aki készített is nekik egy hatalmas szobrot, amit elvittek Miridas-ra. A Tau nagykövet második kérése egy egyszerű felderítés volt, három ismert, de nem feltérképezett rendszer átfésülése.

A Titán nekiindult felderíteni a világokat, talált is rajta életet, méghozzá Eldárok személyében. Nem csak a bolygón, hanem körülötte is volt pár Eldár, gyors, jól álcázott hajóikkal lecsaptak többször is a Titánra, ami masszív felépítésének köszönhetően, közel sértetlenül állt tovább. Az adatokat elszállították a Tau-nak aki harmadik, egyben utolsó kérésként egy osztag Fire Warrior szállitását kérte a csatamezőkre, Irrega rendszer peremére, átadni a Tau flottának.

Különösebb probléma nélkül megérkeztek a harcmezőkre és átadták a csapatokat a flottaszállító hajóinak. Innét újra Miridas rendszerbe visszautaztak, és megkapták a kért páncélt és tíz Pulse Carbine-t. A gépet vissza vitték Vanlora Forge világához a vezetőnek, aki rögtön parancsba adta hogy Ghost hajóját átalakítsák.

Címkék: game sci fi rpg 40k warhammer rouge trader

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anubis-storry.blog.hu/api/trackback/id/tr605425799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása